Bestellen

Een unieke taart is maatwerk. Alle decoraties worden met de hand gemaakt. Om die reden kan ik een taart alleen maken wanneer je deze ruim van tevoren bestelt. Je dient de bestelling minimaal drie weken van tevoren te plaatsen. Wil je echter zeker weten dat er tijd genoeg is om de taart te maken, dan plaats je de bestelling liever nog ruimer van te voren.

Het kan voorkomen dat ik de bestelling niet voor je kan uitvoeren. Bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek of omdat ik niet aan jouw (ontwerp)wensen kan voldoen. Je bestelling geldt dan ook pas wanneer je een opdrachtbevestiging van mij per email hebt ontvangen.

Vul het onderstaande formulier in om een bestelling te plaatsen. Geef hierbij in grote lijnen aan hoe je het ontwerp wenst. Het handigst is om hierbij een thema aan te geven (zoals bloemen, kitsch, kind, romantisch, vrolijk, strik, dieren, etc) en de gelegenheid en datum waarvoor de taart is. Geef daarnaast aan voor hoeveel personen de taart moet zijn en welke smaak de taart moet hebben. Tot slot kun je een korte toelichting geven. Ik neem zo snel mogelijk na ontvangst van de aanvraag contact met je op om te bespreken of ik de taart die je wilt kan maken.

Naam (verplicht)

Email adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Thema

Gelegenheid

Aantal personen

Toelichting

Reacties zijn gesloten.